FarmPhoto.com - The world of farming in photos.
T3RRA Cutta
Thread #365662 / / Total number of messages: 167 / Thread View Count: 29319 / Add thread to favorites:
[1][2][3... [7] (page 1 of 7)
faJakobs 365662 366 Fendt 818 Demo & div. either
Fendt 818 Demo & div.
De volgende foto's zijn met mn telefoon gemaakt, en daarna verkleind.
Hier onze demo Fendt 818 die ik gisteren heb opgehaald bij Vohamij.

The following pictures are made with my mobile phone and after that I shrinked them to small size.
Here our Fendt demo tractor which I've picked up at a dealer called Vohamij.

Lovely tractor to drive.. 53,5km/h <3
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Mooie trekker, wij hadden ook een 818 op demo vorig jaar bij mij op het werk omdat de 712 gecrashed was, weekie mee wezen dumperen, dat is toch wel een mooi transporttrekkertje zeg. ff groter weer dan de 716 waar we op reden:-D
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Stagelopen bij een rozenkweker.. ik zit hier niet vast, zo ging het ongeveer de hele dag. Lekker vetzakken.

School Traineeship at a rose grower, i lifted the roses like this all day without getting stuck.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
De 818 die wij 2 jaar terug op demo hadden werd na 1x op en neer te zijn gegaan met de evers vastetand erachter alweer afgehangen.. Dat ding trok werkelijk nog geen vettige worst van een natte tafel af.. Snel weer de 4755 voor de evers konden we teminste 3km harder woelen..:-D
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Here a strange and for me a unknown combination.. a twin axle container carier with a truck trailer behind, Valtra ?? series.
Pic taken from the cab of a John Deere 2250 on my traineeship.

Rare combi die bij Kurstjens Grubbenvorst van het erf af komt rijden, ik ken hem niet, nooit gezien ook.. überhaupt die Valtra al niet. Genomen vanuit de cabine van een JD 2250 van mn stagebaas.. ik moest ermee naar de veiling, een rit van 'heb ik jou daar..'
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Terra Gator met oplegger bij Agchem Europe Grubbenvorst.

Gilbert: De reden dat die nie trok is omdat jou verstand van moderne trekkers dusdanig in verwaarlozing is gegaan doordat je je te vaak rukt op die 4755 van je. Ik durf te wedden dat je hem niet eens hebt afgesteld.. Deze moderne trekkers werken nou eenmaal niet optimaal zonder de boordcomputer in te stellen, want om optimaal zuinig te rijden moet je per werkzaamheid je waarden aanpassen.
Dus even eerlijk vergelijken voordat je dingen gaat roepen. :-\
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Again a Terra Gator with trailer.

Gilbert: En da's ook niet alleen nodig om zuinig te rijden, maar ook gewoon om optimale trekkracht te genereren.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Ground erosion due have rainfall after the field was threated with Monam.The erosion is about 70 meters long..

Weg gespoelde grond na de zware regen op een ontsmet stuk grond met Monam voor rozen. Het spoor was ongeveer 70 meter lang.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
als ik moest kiezen tussen een 4755 en een 818 vario zou ik het wel weten
op de fendt demo op nulde heb ik er nee gereden voor een kwartiertje ofzo, ze zitten altijd te zeiken dat je zolang moest uitleggen, maar ik had het het rijden zelf binnen 5 minuten door, uitgelegd door een deutscher nog wel:-P
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Hej Gerbert, ik heb op Nulde ook gereden met de 820 en de 936, ik stapte in en hij zei: ' ach, ik zie het al.. jij hebt geen uitleg nodig..' hahaha, nee da zou wat zijn zeg! :-P
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
hey michiel
ga je nog meer foto's maken en plaatsen op FP van die fendt 818 demo??
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Zodra ik er weer mee mag rijden misschien wel ja, misschien gaat de koop niet door en wordt het een JD ofzo, dan zal ik er niet veel meer van maken, maar als dat wel zo is komen er heeeele vette foto's aan, want hij moet gaan rijden met een Lemken zaaimachine met 6 meter kopeg en zaaischijven. Dus dat gaat een strak span worden. Er komen wel bredere banden onder als nu, nu liggen er 650's 42 Inch op, en dan komen er 710's op met 38 Inch velg onder. (alles onder voorbeh.)
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
good tractors.the number one fendt tractors.good luck michiel:-)
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Komt er ook nog een nieuwe John Deere op demo dan? Ik neem aan dat je ze wat wilt vergelijken.

En wat je zegt is helemaal waar, je moet die trekker helemaal afstellen op de werkzaamheden die je er mee doet, je kan hem niet zo ergens aan zetten en gas er op, staat hij waarschijnlijk nog op de transportstand.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Rony, da's nogal een verhaal.. Hier in Nederland zijn er nog geen Demo John Deere 7530's, we hebben wel al prijs gekregen voor een inmiddels bestelde JD 7530 die van AMS Beugen komt, die heeft er 1 besteld en als we nu tekenden konden we hem in Februari al hebben geloof ik. Maar dan koop je iets wat nog niet is geprobeerd en waarmee nog geen echte ervaring is, want de 20 serie van JD moest ook nóg beter dan de 10 serie worden, en als die 30 zoveel beter is als de 20 dan is het eigenlijk nog een matige trekker. Het verschil is alleen dat deze Fendt met 850 uur op de klok met inruil en alles zowat net zoveel moet kosten als een nieuwe Deere 7530.
En ze hebben hier bij ons gezegd: 'wat we nu kopen komt er de volgende keer ook..' Want we willen 2 dezelfde trekkers in die pk klasse hjebben. De Deere heeft alleen standaart ook geen ISOBUS aansluiting voor de Lemken zaaier die erachter komt.
We wachten af en mijn hoop gaat natuurlijk uit naar de Fendt, maargoed, ik hoef dan ook niet te betalen.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
De Fendt 818 is een aanradertje hoor!!! Maar heb dan ook weinig ervaring met een John Deere. In april komt bij ons de nieuwe 415 die pas is aangeschaft. Deze is ook uitgerust met ISOBUS. Ben benieuwd.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
De ISOBUS aansluiting lijkt me heel handig met de machines die eraan komen, dat scheelt weer een stomme monitor en de bediening loopt via de joystick ipv aparte schakelaars..
415 erbij? Toe maar! Waarop ingeruild? Gaat die de verpleging in of moet die met de 716 over?
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Wanneer is de uiterlijke datum dat jullie de nieuwe trekker binnen willen hebben, want dan kan je in februari toch nog de 7530 op demo krijgen? Of ligt dat ook weer anders.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Geen trekker in geruild. 415 komt voor de nieuwe agrifac spuit te staan. Agrifac ook uitgerust met isobus
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Dat durf ik zo niet te zeggen, maar gewoon het hele concept is nog zo nieuw en onbekend van die trekker, we zouden dan 1 van de eerste hebben in Nederland denk ik, en stel dat ding zit vol kinderziektes... wie heeft er dan in no-time die onderdelen? De dealer niet misschien want die moet die onderdelen nog op voorraad leggen. Maar ik neem aan dat dat niet het probleem is.
De Fendt is gewoon bekende en bewezen degelijk, ook als onze 920 voor de carier kapot zou gaan dan kan die 818 hem zo vervangen zonder iets aan te passen. En JD heeft meer aanpassing nodig.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Michiel, Die Valtra combinatie is van Tomatenkweker Van Gog uit Deurne. Deze goede man heeft circa 30/35 ha kas. Hij doet zelf zijn gewas versnipperen en afvoeren. Deze combinatie is een Valtra N141 150pk 4 cilinder met BLW carrier en aanhangwagen. Dit 5500kg wegende trekkertje trekt 2 containers van 20 ton met zich mee de hele dag. Totale combinatie zal wel ergens boven de 50 zitten. Ik zeg niet dat dat verantwoordt is achter een dergelijke trekker, maar goed. Deze tuinder heeft ook zelf een nieuwe rupskraan en dergelijke. Is een beetje uit de hand gelopen hobby. Trekker is trouwens spiksplinternieuw.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
waarom een 818 en geen 718 of 820?
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
RVM: Thanks voor de info. Beetje kamikaze span dan?

Jac: Deze 818 stond als demo hier en konden we overnemen van de Vohamij, dit is geen spikplinternieuwe trekker en is dus wel direct beschikbaar, maar een 820 had teveel pk's over, dat zou zonde zijn van 't geld, en een 718 kan wel, maar zoals je zelf weet zijn ze maar net in productie en zal er enige wachttijd op zitten als je een nieuwe koopt.

Ach we wachten gewoon af wat er komt.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Ach kamikazaspan zal wel meevallen. Ben er niet bang voor dat deze trekker het zaakje niet op gang kan brengen of houden, maar meer voor wegligging en controle. Mij is door de dealer verteld dat dmv de topdrukcilinder de trekker 12500kg druk op de wielen heeft dus dat is al een stuk meer, maar ik zou voor een dergelijk span liever een zwaardere ( in kilo's ) trekker hebben staan. Eens kijken hoe lang hij er mee rijdt. Dealer heeft onlangs ook 2 S-series verkocht ( jonge tweedehands uit Duitsland ) dus mss als er weer 1 voorradig is dat die er voor komt.
0,0,0
Re: Fendt 818 Demo & div.
Bij welke teler loop je eigenlijk stage als ik vragen mag?
0,0,0
Loading Message List
[1][2][3... [7] (page 1 of 7)
[You must sign in to add photos or messages to this thread]
.
Please Note: FarmPhoto.com does not claim ownership of the photos posted here.
Contact individual posters for permission before using any of the photos.
0.13sec