FarmPhoto.com - Farming like you've never seen it before.
T3RRA Cutta
Thread #383961 / / Total number of messages: 8 / Thread View Count: 3573 / Add thread to favorites:
redmetal 383961 159 mestauto op z'n zij either
mestauto op z'n zij
Een mestauto. Meestal heeft de bestuurder minder logisch inzicht dan de lading ervan. :-) Mest lossen doen ze bij ons altijd als volgt: rij zo hard mogelijk het land op tot je muurvast zit, en hijs dan je bak mest omhoog. En daarna moet je van het land af gesleept worden door een trekker.
Dat was deze ook van plan, maar de linkerkant van de wagen stond op een gedempte sloot, en zakte dus weg. :-PEn met dat de bak mest omhoog ging, ging het hele boeltje op z’n kant.
0,0,0
Re: mestauto op z'n zij
Onderkant
0,0,0
Re: mestauto op z'n zij
Mooi scheef is niet lelijk
0,0,0
Re: mestauto op z'n zij
Kwaliteit van de foto’s is wat minder, komt omdat het inmiddels donker was. Heb het later nog wat moeten bewerken om nog wat te kunnen zien.
0,0,0
Re: mestauto op z'n zij
laatste
0,0,0
Re: mestauto op z'n zij
snuggere chauffeur :-\
0,0,0
Re: mestauto op z'n zij
ze zijn er nog dommer. tijdje na deze kwam er een truck met oplegger die 19 ton overbeladen was. Had geen differentieelslot en dacht toch zonder hulp het land op en weer af te kunnen komen. Gelukkig konden we hem uiteindelijk wel weer op het verharde krijgen.
0,0,0
Re: mestauto op z'n zij
jullie hebben toch zo een goede ideen om mest te lossen :-P het land op crossen met een container haha :-D toen ze hier aardappelen uitreden was het ook zo iets. hij zette de container af en trok de volle erop en reed weg. maar de laatste container had hij al redelijk sporen gereden en hij geraakte niet meer met zijn haak bij de container. wij met de john deere hem vooraan proberen met een kabel naar rechts trekken (zn voorwielen zaten helemaal ingegraven) maar dat hielp niet echt. toen hebben we de kabel achteraan zijn camion aan de rechterkant gehangen en dan maar trekken :-P nu ja dat lukte niet dus hebben ze dan maar weer vooruit weggetrokken en in een ander spoor tot aan de container gereden en dat lukte :-P
0,0,0
Loading Message List
[You must sign in to add photos or messages to this thread]
.
Please Note: FarmPhoto.com does not claim ownership of the photos posted here.
Contact individual posters for permission before using any of the photos.
0.071sec