FarmPhoto.com - Farming like you've never seen it before.
T3RRA Cutta
Thread #384625 / / Total number of messages: 10 / Thread View Count: 1361 / Add thread to favorites:
The-Farmer 936 384625 307 My JD 6200 either
My JD 6200
while taking the 3 furrow kv plough off due to not being able to continue plough cos of too much rain.
0,0,0
Re: My JD 6200
this is just before giving it a quick service while its not ploughing.
0,0,0
Re: My JD 6200
we are looking for a tractor like this. can you tell me something about it? some negative experience you had with it or something like that.
0,0,0
Re: My JD 6200
http://www.agrodebussche.be/tractordetail.php?rub=John%20Deere&id=67 Daar al geprobeerd? Onze 7600 komt vandaar.
0,0,0
Re: My JD 6200
bedankt Schizo. dat ziet er nog een mooie tractor uit, blijkbaar komt hij van Engeland. normaal gaan we er wel eens naar kijken want we moeten daar vlakbij toch zijn om bodemkettingen voor onze Cavero mestwagen te gaan halen
0,0,0
Re: My JD 6200
Al zijn trekkers komen uit engeland naar mijn weten. Mijn pa had er eens voor gebeld een maand of 2 geleden. Moet rond de 26 000 euro kosten dacht ik. Vraag me nu niet of dat met of zonder BTW is :-P. We zijn er wel niet naar gaan kijken
0,0,0
Re: My JD 6200
dat zie je ook wel ja, zo'n gekke oppikhaak eronder, geen snelvertel of zwaaihaak/piton.
j mag wel opletten op verborgen mankementen, of hij heeft altijd buiten gestaan, of hij is heel slecht behandeld, anders geef je 'm met zo weinig uren geen spuitbeurt(hints: groene wielnaven, volledig gave achterbrug, en zelfs de origineel zwarte gereedschapskist is gezellig meegekwast).
Hij is ook van een zuinigerd geweest, want standaardzitten er naast de koplampen nog een stel lampen, en hier niet(kost minder als je ze niet neemt natuurlijk), en niet te vergeten de mechanisch geveerde stoel.
Ook zie ik zoiets vreemds als een iets kapotte armleuning, en zoals wel vaken bij engelse trekkers ontbreekt het bijrijderszitje.
verder kan het zijn dat het achterste deel van het rechter achterspatbord is vervangen, omdat de waarschuwingssticker ontbreekt.

fijne lijst he:-P
0,0,0
Re: My JD 6200
Die sticker zat er bij onze ook niet op. En die spatborden worden hard van de zon en bij het minste breken ze dan als glas. Je moet hem natuurlijk zelf wel helemaal controleren. Uitschuifbare spiegels en een derde olieventiel zie je hier dan weer weinig op die trekkers...En onze was niet opgespoten maar zag er maar verroest uit.. In engeland hebben ze grond met veel stenen en een hoge zuurtegraad. Dit zie je met veel engelse trekkers dat ze meer verroest zijn dan hier. Een hitch is wel handig voor een kleine trekker maar voor een grote is een gewone trekhaak wel beter. (dan hangt de vacuumton iets hoger in)
0,0,0
Re: My JD 6200
well tom we find the pto shaft sticks sometimes and you need to pull the knob 7 or 8 times to get it goin. dats really all the problems ive come across cos i only got it 3 weeks ago.
0,0,0
Re: My JD 6200
Yeah that's true. We had it too 2 times. now we have a pto knob like in the 20 en 30 series.
0,0,0
Loading Message List
[You must sign in to add photos or messages to this thread]
.
Please Note: FarmPhoto.com does not claim ownership of the photos posted here.
Contact individual posters for permission before using any of the photos.
0.134sec