FarmPhoto.com - Farming like you've never seen it before.
T3RRA Cutta
Thread #403137 / / Total number of messages: 14 / Thread View Count: 2396 / Add thread to favorites:
GHMB 403137 1 kunstmest inwerken either
kunstmest inwerken
vandaag 04 - 04 een blok van 8 hectare kunstmest ingwerkt met een TS135A met een 5m wifo vaste tand cultivator, 3 rijen tanden en rol.
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
cultivator ging er 25cm door om de grond even goed los te trekken. ik reed een goede 8 km/uur. tsa kan het mooi doen. maar hij mag wel wat pk's meer hebben voor deze cultivator.
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
trekker is van najaar 2006, hij heeft net 350 uur op de teller, voor in hang een 650kg frontblok.
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
toch een mooie breedte. je kunt een hele lap grond cultiveren op een dag met deze machine.
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
mooie trekker dit. hele goede vooras en cabine vering. het enige wat mij tegen valt is dat electronisch gas :-\ het zelfde als op de TM190. heel schokkerig als je voor en achteruit schakeld. en als je van z'n 8 naar de 9 wilt schakelen duurd het zo lang voordat hij de 9e pakt. zelfde als die ABC transmissie in de 8060 en tm serie. maar als je de koppeling in trapt wil het al een stuk mooier :-D
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
hier de TS115 turbo voor de kunstmeststrooier, het is een vicon RS - XL dit jaar nieuw gekocht. trekker is van 2002 en heeft nu bijna 4000uur op de teller. de trekker staat nu voor de ploeg, een rabe albatros 4 schaar wentel. ook van 2002. vanaf volgend voorjaar wordt er niks meer geploegd maar gebeurd alles met een spitmachine zoals het nu in de planning ligd.
bijde trekkers zijn van Akkerbouw berdijf Ebbing in Borger [ Drenthe ]

mvg Geoffrey
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
Beautifull pictures :-)
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
Mooie foto's :-) Ook mooi materiaal. Ik werk zelf ook regelmatig met een 5 meter cultivator. Dat is een evers. Ook daar kun je heel wat bunders mee bewerken op een dag. Moet natuurlijk ook wat er is verder ook niet veel aan :-P

Groeten uit Bruinehaar
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
klopt frank, beetje dood werk dat cultiveren, maarja, moet ook gebeuren ja. deze is 5.10 geloof ik. maar weet ik ook niet zeker. breed zat in ieder geval :-D volgende week gaan de bieten er in hier.

mgv
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
very very nice and powerfull tractor nice pics GHMB;-)
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
Bij ons in de buurt zitten de eerste bieten erin. Ook wij thuis hebben de helft van de bieten nu gezaaid. Binnekort de rest er even in zaaien. Ook de eerste fabrieksaardappelen worden weer gepoot.
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
Nice photos :-)

The sky looks a bit dark in a few of them (I hope you got finished before any rain came through) ;-)
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
wij hebben er nou 20 hectare koren in van de 60. en volgende week komt de loonwerker om 20 hectare bieten te zaaien. wordt waarschijnlijk woensdag / donderdag. dus daarvoor nog mooi even met de ploeg op pad ;-) alles werkzaamheden wordne met eigen materieel uit gevoerd op het zaaien en rooien van bieten na. aardappels is ebbing dit jaar mee gestopt. hij is het gezeur met de avebe meer dan beu. aandelen zijn verkocht, rooier, pooter, klapper, stortbunker enzo zijn allemaal verkocht. alleen nog koren en bieten, en er wordt nog 18 hectare land verhuurd aan Queens Grass in drouwen. dit bedrijf teeld graszoden. grote onderneming.

mvg geoffrey
0,0,0
Re: kunstmest inwerken
Geef die man groot gelijk. Met Avebe wordt het toch niet meer wat. Snap ook niet waarom er nog zo veel boeren er weer geld in willen stoppen :-\ .

Groeten Frank
0,0,0
Loading Message List
[You must sign in to add photos or messages to this thread]
.
Please Note: FarmPhoto.com does not claim ownership of the photos posted here.
Contact individual posters for permission before using any of the photos.
0.101sec