FarmPhoto.com - The global farm community.
T3RRA Cutta
Thread #430632 / / Total number of messages: 13 / Thread View Count: 2879 / Add thread to favorites:
GHMB 430632 1 Volvo L70F either
Volvo L70F
hier wat foto's van de Volvo L70F van grondverzet Algron BV die de kuil aan rijd voor loonbedrijf HS agri in zuidlaren. shovel is neteen week bij ons. voorin hangt een holaras kuilverdeleren met verdeelvor. de baas heeft mij gister even leren werken met deze combinatie. is toch even een hele andere werkaanpak als een kuil vlak maken met de bak. maar ik vind het zelf mooi werken.
0,0,0
Re: Volvo L70F
ik vind de F serie een hele goede shovel. cabine is veel naar mijn idee veel ruimer. komt ook omdat er meer glas is dan in de E serie van volvo. de shovel weegt 15.000KG zonder de kuilverdeler. de kuilverdeler weegt zelf ook nogal wat. dit zorgt voor het goed aanrijden van de kuil. er ligt een volvo motor in van 166pk. en de shovel is uitgerust met een turbo 2 luchtfilter
0,0,0
Re: Volvo L70F
hier een mooie foto van de achterkant. en de sticker van algron bv goed zichtbaar ;-)
0,0,0
Re: Volvo L70F
mooie foto van de achterkant
0,0,0
Re: Volvo L70F
en ook nog even een bultje zetten met de bak. en ook de laatste foto.

mvg geoff
0,0,0
Re: Volvo L70F
Mooie foto's, daar droom ik al jaren van.
0,0,0
Re: Volvo L70F
bedankt michaël. ik werk nu een paar maanden bij algron. begonnen op de dumper. maar nu dus ook op de shovels. ze hebben 6 shovels in hun wagen park,
volvo L90D
volvo L70F
volvo L70E
3x volvo L60E
4 van de 6 shovels wordne gebruikt voor kuilaanrijden. de L90D zit bij een fabriek in delfzijl [ groningen ] en de één van de L60e's doet gewoon wat grondverzet werk. baan maken enzo.

ik heb me avatar ook maar direct even veranderd :-P';-)
0,0,0
Re: Volvo L70F
Zo'n volvo staat hier in de buurt ook sinds kort.
0,0,0
Re: Volvo L70F
wat is het verschil tussen 70d en 70f

onze lw heeft een 70d van 3 jaar oud ofzo
0,0,0
Re: Volvo L70F
Mooi shoveltje!

Volgens mij loopt er hier in de buurt ook zo 1 rond
0,0,0
Re: Volvo L70F
dat kuil aanrijden komt wel goed met zo'n combi:-P
0,0,0
Re: Volvo L70F
hier een foto van gister. gemaakt in noordbroek [Gr] bij een veehouder vanmu. ik geloof dat het het verschil tussen de F serie en de D serie toch wel te zien is ? het grootste verschil is de cabine, volvo heeft een compleet nieuwe cabine ontwikkeld met een nog lager geluidsniveau. en veel meer comfort. ik heb gister avond ook nog even op de E serie gezeten. maar dan is het verschil toch ech wel duidelijk. op de F serie heb je veel meer zicht. omdat er meer glas in de cabine zit. dashboard is anders.. bedining is wat verfijnt. en die joystickbesturing is echt IDEAAL voor het kuil aanrijden. ik heb het gister voor het eerst gebruikt. wel even wennen in het begin. maar het is toch een stuk relaxter als dat je de hele tijd in het wild rond loopt te sturen ;-) voor de rest zijn de kappen en spatborden wat veranderd. en in de F serie zit nu een motor door volvo zelf ontwikkeld. niet een van een een ander merk. dat heeft me baas mij tenminste verteld.
0,0,0
Re: Volvo L70F
hier een van de prachtcombinaties waarmee het gras op mijn bultje werd gereden. fendt 514c met kaweco radium 40. zoals ik gister al zei was de andere combinatie een case CVX1135 met de zelfde wagen. allebij van loonwerker HS agri.

mvg Geoff
0,0,0
Loading Message List
[You must sign in to add photos or messages to this thread]
.
Please Note: FarmPhoto.com does not claim ownership of the photos posted here.
Contact individual posters for permission before using any of the photos.
0.11sec