FarmPhoto.com - Photos. The international farming language.
T3RRA Cutta
Thread #446263 / / Total number of messages: 3 / Thread View Count: 605 / Add thread to favorites:
ACS 446263 162 John Deere 7020 Brittains either
John Deere 7020 Brittains
Nu m'n 3650 nagenoeg klaar is, alleen nog de vooras eronder, ben ik lichtjes begonnen met het volgende project: die simpele 7020 van Brittains eens onder handen nemen. De bedoeling is een achterhef en beglazing en wat details, maar... Hij moet eerst uit elkaar. Dus vroeg ik me af of iemand hier ervaring mee heeft. De achterwielen zijn eraf en het achterste gedeelte is los, maar nou moet de voorkant los om het achterste eruit te halen. Aan de rechterkant zitten twee dopjes, degene die een 7020 heeft weet wel waar. Ik ben degene tussen de twee wielen aan het uitboren, maar daar komt maar geen eind aan. Iemand tips?
0,0,0
Re: John Deere 7020 Brittains
Wielen uitboren??? zet 1 wiel tussen de bankschroef en laat je spieren eens goed werken op het andere wiel het je ze zo los.

Je moet die dopjes eruit halen en dan komt er zo'n geklonken ding te voorschijn. Dat moet je gewoon opboren en klaar is kees. Cabine moet je aan de onderkant opborden en aan de bovenkant zit ook'zo'n klinkpunt.

Verder begrijp ik niet waarom je aan dit model gaat verbouwen? Koop gewoon een 7020 toyfarmer en je hebt het stukken mooier..;-) Of maak een mooie 6030 van deze 7020 zoals ik dat heb gedaan.
0,0,0
Re: John Deere 7020 Brittains
De wielen kon ik zo lostrekken, een beetje heen en weer draaien dus.

Onder die dopjes zit dus net zoiets als bij de 3350? Lekker uitboren dus.

En waarom ik hem ga verbouwen, ik ben ook maar een low budget verzamelaar, en aan het verbouwen heb ik ook nog eens plezier = twee vliegen in een mep ;-) .

Bedankt voor je hulp ;-) .
0,0,0
Loading Message List
[You must sign in to add photos or messages to this thread]
.
Please Note: FarmPhoto.com does not claim ownership of the photos posted here.
Contact individual posters for permission before using any of the photos.
0.206sec