FarmPhoto.com - The global farm community.
T3RRA Cutta
Thread #454723 / / Total number of messages: 105 / Thread View Count: 13872 / Add thread to favorites:
[1][2][3... [5] (page 1 of 5)
Simon B 454723 1 rijbewijs g either
rijbewijs g
met deze combinatie heb ik donderdag mijn examen voor mijn rijbewijs afgelegd, en kben geslaagd.
Dienen vent zei dat ik te traag reed. maar khad eens wat raper moeten rieden op die slechte baantjes in de stad dan zat em met zijn gezicht tegen de voorruite
0,0,0
Re: rijbewijs g
ik kon op sommige plaatsen ook niet snel rijden hoor, kaseibaan, maar daar heb ik geen commentaar op gekregen.
0,0,0
Re: rijbewijs g
hmm, da zie ik nog nie zo zitte, maar, ze zegge volle gas geven op rechte stukken
0,0,0
Re: rijbewijs g
had da beter keer gedaan dat em me zijn neus tegen de vooruit zitn:-P zo leren ze bij:-D
0,0,0
Re: rijbewijs g
mag je eigelik sneller dan 40km/h rijden op het exaam?
greetz
0,0,0
Re: rijbewijs g
Tuurlijk, zolang ge da nie doe in zone 30 is da goe. Ik heb mijn G gedaan met nen JD 6620 en die kon iets van tussen de 42 en 45 km/h en op de ringlaan in Eeklo, een rechte baan, waar auto's 70 mogen en ge voorang hebt op de zijbanen, zei die vent dak planché gaze mocht geven.
0,0,0
Re: rijbewijs g
ahn ok goed :-D omdat ik men theorie aant leern ben en alles draait rond het getal 40 :s en kdach mss mag je maar 40 ofzo :-)
mercikes ;-)
greetz
0,0,0
Re: rijbewijs g
ik heb het met zelfde gedaan lik maarten met dien jd 6620.
en hier in oedelem van die vent mocht ik maar 40 rijden men maat rijd plangas en dat was dan 43.5 en als opmerking krijg hij op het laaste dat hij te rap rijde in die theorie boekjes staat dat een landbouwvoertuig maar 40 mag rijden in theorie.
kijk naar fendt die vario's rijden 53 en den zwaren 62 dus das allemaal theorie voor degene die het nog moeten doen zou ik het gewoon eens vragen hoeveel je mag gaan oor je examen en later rijde dan zo rap lik dat ge wilt e;-)
0,0,0
Re: rijbewijs g
met dat er maar een plakker van 30 op de kipper hangt vondt ik het soms niet de moejte om "planche gaze" te geven.
0,0,0
Re: rijbewijs g
dan is een mens eens vriendelijk om wat zachter te rijden zo dat het niet te vele schokt op da bijrijderszetelken en dan ist noch niet goed:-\
0,0,0
Re: rijbewijs g
de trekker is een deutz agrotron 120 bouwjaar 2007 van een landbouwer die ik goed ken.
0,0,0
Re: rijbewijs g
schoone beeste!
das materiaal hé ;-)
0,0,0
Re: rijbewijs g
de kipper is een record 14 ton kipper van de machinering maldegem.
0,0,0
Re: rijbewijs g
je ma was content zkr met de kipper in het gazon ;-p
0,0,0
Re: rijbewijs g
een goede trekker al zeg ik het zelf voral dankzij de mooie bandjes 540 vanvoor, 600 vanachter
0,0,0
Re: rijbewijs g
met een trekker mag je max 44 doen, das 40 + 10% he, als je meer bolt vb 50, ben je gebuisd.
0,0,0
Re: rijbewijs g
het is het gazon bij mijn meetjen en peetjen, ik woon ernaast, daar steekt het toch niet zo nauw en daar kon ik wel op den hof.
0,0,0
Re: rijbewijs g
heb je daar nu lucht remmen op zitten? ik dkan het niet goed zien op de foto's, mag je eigelijk met eigen trekker en eigen kar je exaamen doen met olie remmen?
greetz
0,0,0
Re: rijbewijs g
Simon, zijt ge van de buurt van Maldegem toch?
Tjah het is soms raar wat die mannen van de examens zeggen, toen ik de oefeningen deed, moest ik stoppen aan een kruispuntje om een auto die van rechts kwam voorang te geven, ik bleef staan omdat er een oud vrouwke mee haar fiets af kwam, dus ik bleef wachten tot ze voorbij was. Die leraar zei dat ik moest doorrijden voor ze aan het kruispunt was. Ge laat dan nekeer een vrouwke door en tis weer nie goed, dan heb ik er mij toch vragen bij gesteld ze.
0,0,0
Re: rijbewijs g
je mag olieremmen hebben, die jd van de groene kring had ook olieremmen, maar je mag nog met je eigen trekker dacht ik, maar die moet natuurlijk wel aan de normen voldoen, idem voo de kipper :-) ik heb het mijne ook gehaald met de landini en een joskin kipper van een leerkracht van mij, koen heeft ook met die joskin gedaan ;-). mijn examen ging ook goed, maar je snelheid zeggen ze altijd moet je aanpassen aan de weg en de omgevin. heb ik op men examen op gelet, kon toch nooit voluit, moest enkel opletten want die landini gaat er vlot 50 :-\ moest men kilometerteller int oog houden, en ze kijken ook naar het ecologisch rijden ofzo, dus niet te hard optrekken enzo. komt veel bij kijken, maar als je je hoofd erbij houd lukt dat allemaal wel.
0,0,0
Re: rijbewijs g
Ecologisch rijden... Ze zeveren er nogal wat op los tegenwoordig.:-\
0,0,0
Re: rijbewijs g
ja gewoon op je gemak rijden, niet te geweldig, want ik ken er enkele die daarvoor gebuisd zijn. je moet bvb als je moet uitwijken niet mat je spiegel tegeen een tak rijden, want daar ben je meestal voor gebuisd. ook een verkeersdermpel overrijen aan 35km/u vinden die examinators nie zo plezant:-P
0,0,0
Re: rijbewijs g
Ik was er dus door voor mijn G. Op mijn papier stond: raken van takken.
Ik moest dus in een smalle straat rijden waar een enkele rij auto's waren geparkeert, langs de andere kant, ik rij die eerste auto's voorbij schiet er hem daar toch langs den andere kant ene in zeker, ik moest dus uitwijken naar de kant,waar er om de zoveel meter nen boom stond, met als gevolg enkele takskes tegen mijne spiegel. Maar ik ben er door dus, blijkbaar was ik ook de laatste die examen kwam doen in Eeklo, misschien waren ze daardoor ook beter gezind ofzo?
0,0,0
Re: rijbewijs g
het is ook tezien waar je het doet, in oudenaarde zijn ze nogal streng. een kameraad van mij was gebuisd in oudenaarde, gaat dan naar roeselaere, en daar gingen ze zelf niet kronometreren, buiten in oudenaarde, als je wat over je tijd zat was je gebuisd:-\
0,0,0
Re: rijbewijs g
Ja dat is ook weer waar. Ik had nog geluk eigenlijk. Ben toch wel blij dat ik het heb ze, kheb er genoeg geld voor betaald.
0,0,0
Loading Message List
[1][2][3... [5] (page 1 of 5)
[You must sign in to add photos or messages to this thread]
.
Please Note: FarmPhoto.com does not claim ownership of the photos posted here.
Contact individual posters for permission before using any of the photos.
0.142sec