FarmPhoto.com - The global farm community.
T3RRA Cutta
Thread #496512 / / Total number of messages: 21 / Thread View Count: 3152 / Add thread to favorites:
Tim Roels 496512 131 mest either
mest
vandaag nog maar eens de mestput onder de melkveestal goe gemixt en dan overgepompt in de mestzak. wat kunnen ie koeien op enkele maanden een hoop schijten :-\. de mestzak zit nu al vol en we moeten het nog volhouden tot februari, en er komen volgende week nog koeien in de stal bij.
0,0,0
Re: mest
de mestmixer, een devos agri.
0,0,0
Re: mest
the baest :-P brult ie wel mooi aan aan die mixer, kmoet op vrij lage toeren draaien of ik blaas de darmen open tijdens het pompen, of tijdens het mixen het deksel deraf blazen :-D
0,0,0
Re: mest
op een laag toerental dus :-)
0,0,0
Re: mest
even nar de achterkant van de stal een half uurtje mixen en dan pompen maar :-D
0,0,0
Re: mest
de manitou, perfect voor het verleggen van de darmen voor het pompen :-D
0,0,0
Re: mest
de mestzak als die leeg is
0,0,0
Re: mest
tijdens het vullen.

laatste foto
0,0,0
Re: mest
mooie foto's tim. ik wist helemaal niet dat de Legent serie van landini met vooras vering geleverd kon worden ;-) ik blijf deze een prachtige trekker vinden. mooie banden, dikke steekassen. gewoon prachtig :-D hoeveel pk heeft ie aan de aftakas?
0,0,0
Re: mest
welke manitou is dat? 524?
zo te zien al redelijk gewerkt :-)
0,0,0
Re: mest
Schone tracteurs die Landini Legendes, der loopt ier ene int dorp. Wel nog nie echt veel uren zienek:-P;-)
0,0,0
Re: mest
ken ook iemand die zo ene had maar hij heeft hem weggedaan wegens te hoog verbruik.
0,0,0
Re: mest
die legend's verbruiken idd enorm veel, mijn nonkel heeft ook een legend maar dan een 145, dien die zegt ook dat hij teveel zuipt.
0,0,0
Re: mest
niets beter dan twee goede vlaamse trekpaarden;-)
0,0,0
Re: mest
Welke aftakaskeuzes heeft zo'n Landini?
0,0,0
Re: mest
@ geoff: hoeveel pk die op de aftakas doet weet ik niet, die heeft wel 160 pk, maar dat bedoel je daar wss niet mee denk ik.
@ jonas: jep het is idd een 524, is aangekocht op 7300 uren en gaat nu heel dicht tegen de 10000 uren aan :-)
@ michaël: kweet nie de juiste benaming ervoor, maar je kan die aftakas ook laten meedraaien naarmate jij rijdt, snapje? dus als je hem in neutraal zet stopt de aftakas dan ook, kan je natuurlijk ook met de aan uit knop van de aftakas bedienen. anders de gewone 540 of 1000 toeren.

ze verbruiken idd erg veel, als ze wat moeten trekken gaat die echt wel snel. aan die mestmixer kan die der ook wel aan. voor de rest goed trekkertje :-) ;-)
0,0,0
Re: mest
owja, over die voorasvering, die kon je dus wel krijgen hoor :-) dit is een "toonzaalmodel". is toch vrij compleet vind ik, airco, voorasvering, nette banden het enige wat ontbreekt maar dat vind ik niet erg is cabinevering. maar ik vind als je cabinevering én voorasvering hebt dat je de neiging hebt van sneller te rijden met gedragen toestellen als een ploeg die dan wel zware schokken krijgen die jij amper voelt:-[ , das mijn idee erover.
0,0,0
Re: mest
ploegen met cabinevering doe ik niet graag. zonder cabinevering heb je meer gevoel met de trekker vind ik (als hij slipt bvb).

goede beestjes die 524 ;-) beter dan die 526's, want al deze die ik weet lopen zijn al redelijk versleten voor hun uren :-\
0,0,0
Re: mest
vooras vering en cabine vering is natuurlijk allemaal hardstikke leuk. en heel comfortabel natuurlijk. maar als jij er bijv. een kipper achter hebt die pendel geveerd is en jij kunt met 40km/uur over een hobbel wel omdat jij zo'n goede vering op je trekker hebt wil niet zeggen dat die kipper dat ook aan kan. je kunt je kipper op zo'n manier flink beschadigen als je door van die dikke gaten heen stuitert. maar al met al blijft het een zeer mooie optie voor de trekker :-)
0,0,0
Re: mest
[quote=Geoff Hoving]vooras vering en cabine vering is natuurlijk allemaal hardstikke leuk. en heel comfortabel natuurlijk.quote]

Je vergeet de luchtgeveerde stoel nog (en de liftvering).
0,0,0
Re: mest
De liftvering is wel altijd in gebruik met gedragen toestellen die wat wegen op de weg. veel uren heeft hij idd ng niet, maar nu begint hij tg meer en meer uren te maken per jaar.
Die manitou is idd wel heel erg goed, ng geen kosten aan gehad, enkel eens het rempompje erdoor, maarja dat kan je krijgen bij alle merken enzo. ik vind van kwaliteit landini zeker niet slecht, ze gaan er echt op vooruit, en qua technische kwaliteit zijn ze ook zeker de slechtste niet, wat anderen dan ook durven beweren. Het is een trekker net zoals een andere.

groeten,
Tim
0,0,0
Loading Message List
[You must sign in to add photos or messages to this thread]
.
Please Note: FarmPhoto.com does not claim ownership of the photos posted here.
Contact individual posters for permission before using any of the photos.
0.214sec